Klacht: Geen korting ontvangen

op 26 augustus 2016 over Formido in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In Winschoten is het 3 dagen feest vanwege 15 jarig best aan. In het streekblad stonden 2 kortingsbonnen ter waarde van 25% korting op een artikel naar keuze. Bonnen zijn 3 dagen geldig. Op de bonnen wordt nergens vermeld dat het niet geldig is op folderartikelen. Mijn man heeft een boormachine uit de folder gekocht maar geen korting ontvangen. Ik ben van mening dat dit duidelijk op de kortingsbonnen vermeld moet staan.

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog de korting krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Formido

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Formido nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolanda 59