Klacht: Geen korting 1+1 gratis gekregen

op 30 november 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb enkele dagen geleden 2 canvas foto’s besteld aangezien 1 gratis was. Via telefoon moet je je telefoon draaien dat werkt het handigste staat er. Nu kwam ik niet uit bij een vakje met kortingscode en er kwam geen stap voor betalen (waar ik het vakje code verwachtte) en ineens staat er bestelling geplaatst. Ochtend erna meteen gebeld naar klantenservice maar zij kunnen code niet verwerken. Nogmaals gemaild maar hetzelfde. Heel zonde dit. Heb recht op gratis maar wegens systeem van hema heb ik pech. Slecht geregeld.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn korting hadden gekregen. Actief liep vorige week bij bestellen en deze week ook en ik mag er 2 betalen. Zonde en begrijp niet waarom ze me niet helpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rebana