Klacht: Geen klantenservice- geen reactie

op 12 september 2018 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bustiers zitten niet goed. Pas nu zie ik bij retourneren dat het onder nachtgoedlingerie valt en dat ze die niet terugnemen! Dat heb ik nog bij geen bedrijf meegemaakt. Had ik deze informatie gehad, had ik de bustiers nooit besteld omdat je toch nooit zeker weet of het mooi staat of de juiste maat is. Ik krijg daar een hele vieze bijsmaak van. Én ze reageren niet én er is geen telefoonnummer voor de klantenservice. Mijn collega’s wilden ook iets bestellen maar dat gaat uiteraard niet door. Afijn, ga voortaan beter kijken hoe het retourneren gaat. Duur lesje.

Gewenste Oplossing:

Een goede klantenservice neemt gewoon de artikelen weer terug en een klantenservice kan ik mailen of bellen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Enidan Elgur