Klacht: geen kaartjes ontvangen

op 10 oktober 2016 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik had drie kaartjes besteld voor Barcelona tegen deportivo , door dat de wedstrijd verzet is en ons vliegtuig te laat komt kunnen we er niet heen,ik vindt het zo sneu voor mijn zoontje, nu hebben we de kaartjes weer door verkocht via viagogo. De kaartjes hebben we gekocht voor totaalprijs 350 euro. We hebben de kaartjes nu nog niet ontvangen ,ik kan ze nu niet door sturen naar degene die ze van mij heeft gekocht via viagogo en nu kreeg ik een mail, dat ik te laat ben met de kaartjes door sturen, en moet ik extra kosten gaan betalen.Ik heb ze gekocht voor 350 euro, met verlies doorverkocht voor 190,en nu moet ik ook nog een boete gaan betalen, terwijl het mijn schuld niet is!!!!Nooit meer viagogo , je kan nog geen eens contact met ze krijgen, hier baal ik ernorm van!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik gewoon netjes mijn geld krijgt .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Minoes2004