Klacht: Geen kaartje mogen sturen/ bezoekjes

op 14 juli 2017 over William Schrikker Groep in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn kleinkind zit in een pleeggezin. sinds kort mag alleen mijn dochter hem nog bezoeken 1 uurtje in de 3 weken, ik als oma mag dat niet terwijl ik hem al maar weinig ziet, nu is hij jarig en krijg ik ook nog eens te horen dat wij geen kaartje mogen sturen naar hem en dat de pleegouders hem achteruit mogen houden en in overleg met de voogd hem dan wel of niet mogen geven aan hem, hij zit momenteel ook bij de verkeerde pleegouders want die kunnen hem niet de baas en hij sloopt daar alles

Gewenste Oplossing:

als ik hem gewoon weer mag zien als is het maar 1 uurtje of meer in de maand en hem gewoon een kaartje kan sturen en dat hij bij een betere pleeggezin komt die wel weten hoe ze met zo kind overweg gaan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over William Schrikker Groep

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over William Schrikker Groep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elly6462