Klacht: Geen kaarten

op 24 april 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor komende woensdag 26 april hebben wij twee kaartjes voor de wedstrijd Barcelona – Osasuna gekocht. De kaarten zijn nog niet aan mij verstuurd. Deze zouden wij minimaal drie dagen voor aanvang ontvangen. Ik heb geen telefoonnummer of mailadres waarmee ik viagogo kan benaderen. Kunt u mij helpen om de kaarten zo spoedig mogelijk te ontvangen?

Gewenste Oplossing:

Spoedig ontvangen van de kaarten

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kavere