Klacht: geen internet gehad meer als een dag

op 28 april 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goede middag ik heb sinds gister ochtend tot nu 2 uur zonder internet verbinding gezeten ik zou graag een vergoeding krijgen ook voor de bel kosten die ik na Julie heb gedaan gelukkig is het probleem al opgelost maar vin het wel zo netjes als ik tog ee vergoeding kan krijgen van Julie graag hoor ik daar mee informatie over collegas hebben de storing opgelost mvg

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik een vergoeding krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door louise1991