Klacht: Geen internet en vaste telefoon

op 12 augustus 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van 6 juli tot 1 augustus geen internet en vaste telefonie van Tele2 door storingen. Heden, 12 augustus, nog steeds geen vaste telefoonverbinding door storing. Monteurs komen en gaan en maken elkaars werk ongedaan, al 20 x gebeld met monteursdesk Tele2. Hopeloos! Van kastje naar de muur. Als mijn jaarcontract erop zit, ben ik weg bij Tele2. Waardeloos!

Gewenste Oplossing:

Als naast internet ook de vaste telefoon weer werkt; ik ben al 6 weken telefonisch onbereikbaar!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lauffels