Klacht: geen inkomen mail kunnen ontvangen

op 06 september 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds zaterdag 3 september 2016 kan ik al geen inkomende mails ontvangen. Iedere dag gebeld met Ziggo veel sorry’s en mondelinge bevestiging van de storing, echter geen oplossing en ook geen toezegging wanneer de storing verholpen zou kunnen zijn.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn mails weer kan ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Kuik