Klacht: geen goede service

op 05 mei 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag een iTunes kaart gekocht ad 25 euro , ik heb aangeheven dat ik niet zeker wist of dit de juiste kaart was. Toen ik thuis kwam bleek ik een verkeerde kaart te hebben gekocht. Terug naar de Hema blijkt dat de kaart niet meer geruild mag…. Ik gaf aan dat ze me dat wel had kunnen doorgeven!! heel onsympathiek kon ze zich daar niets van herinneren nog geen uurtje geleden?? nu zit ik met een kaart waar we niets aan hebben, slechte service… Monique

Gewenste Oplossing:

als de kaart teruggenomen wordt of omgeruild voor de juiste....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hema dieren