Klacht: Geen Goede Service

op 22 juni 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo Hema,
Elke middag ga ik naar het Hema filliaal in Helmond. Ik bestel altijd hetzelfde! Bagueatte american filet met ijsbergsla. Ze had dit niet op voorraad vertelde ze mij als eerste, en toen vertelde ze ja we hebben het wel maar er is gisteren niet goed aangevuld. Ik wilde drinken erbij Coca Cola normale geen light! Dit had ze ook al niet op voorraad. Ik vind dit erg jammer elke middag kom ik al vaste klant een broodje halen. En vind dit kunnen!

Dit was mijn klacht, hopelijk word er iets aan gedaan. Want dit gebeurd vaker.

Gewenste Oplossing:

Altijd lekkere broodjes en het zou zonde zijn als ik hete bij een ander bedrijf moet halen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melvingeelhoed