Klacht: Geen geld terug

Ladybiker op 13 september 2021 over TrendX.nl in de categorie Internetshops - Algemeen, Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na retour sturen vanwege een verkeerde levering heb ik nog steeds mijn geld niet terug ontvangen ( volgens de tracktrace wel het geretourneerde pakketje ontvangen) Meerdere malen gemaild, 1x mail terug gehad dat ze de retourafdeling zullen benaderen om het in orde te maken.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TrendX.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TrendX.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ladybiker