Klacht: geen geld retour of tv kastje ontvangen

op 29 april 2017 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

18-02-2017 heb ik een zogenaamde tv box 8k besteld bij dit is tv.
na een week gewacht te hebben maar even gebeld met dit bedrijf waneer deze geleverd zou worden
de eigenwijze mevrouw aan de andere kant van de lijn zei dat er vertraging was in de zending maar zo spoedig mogelijk zou worden verstuurd toen nog maar een week gewacht en nog maar es gebeld en weer hetzelfde verhaaltje van de vertraging tijdens dit gesprek heb ik aangegeven dat ik mijn geld dan maar terug wil tevens via een mail mijn geld terug gevraagd maar tot op heden geen kastje of geld mogen ontvangen

Gewenste Oplossing:

graag mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dit is TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dit is TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wimpietje