Klacht: geen garantie op een kolomboormachine

op 04 mei 2017 over Van Cranenbroek in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Man bewusteloos na gebruik nekklem door de Politie 03-05-2017
Een 49 jarige Nederweertenaar is gisteren bij een grootwinkelbedrijf in Budel op hardhandige wijze gearresteerd door de Politie en verloor ongeveer 5 minuten zijn bewustzijn na gebruik van de nekklem door de Politie. Het voorval deed veel denken aan de overleden Mitch Henriquez, deze overleed na gebruik van de omstreden nekklem bij zijn arrestatie. Getuigen verklaren dat de man hardhandig gearresteerd werd omdat hij weigerde het pand te verlaten. In de winkel ontstond onenigheid over de garantie van een apparaat dat de man daar gekocht heeft. De man wilde geen
€ 66,- betalen voor de reparatie van een apparaat omdat hij volgens hem recht had op garantie. Hij gaf aan dat hij het pand niet wou verlaten zonder zijn apparaat mee naar huis te nemen. Hierop werd hij gestompt en tegengehouden door drie medewerkers van het winkelbedrijf. Zijn vrouw schakelde hierop de politie in omdat de situatie uit de hand dreigde te lopen. Na aankomst van de politie werd er versterking opgeroepen en de man op hardhandige wijze door vier agenten in de boeien geslagen. Een getuige meld dat er door de politie buitensporig geweld is gebruikt bij zijn arrestatie en dat de man geen enkele bedreiging vormde voor de politie. Hij werd door de agenten in de wurggreep genomen en riep verschillende keren dat hij geen lucht kreeg en verloor hierdoor zijn bewustzijn. De man werd meegenomen naar het politiebureau in Eindhoven waar hij werd voorgeleid aan de officier van justitie, later op de avond is hij weer vrijgelaten. Hij overweegt verdere stappen te ondernemen tegen het grootwinkelbedrijf.

Gewenste Oplossing:

Als van Cranenbroek eindelijk de wettelijke geldende garanties gaat handhaven en klanten met een klacht Fatsoenlijk gaan behandelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Cranenbroek

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Cranenbroek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ed Nijsen