Klacht: Geen folders meer gekregen……postcode 1033wk.

op 09 februari 2018 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ook geen folder meer gezien. Is het plastiek soms op? Vervolgens heb ik diverse mensen in mijn buurt ook gevraagd en hun hebben ook geen folders meer ontvangen. Er is op dit moment en samen met mij de enige buur die een Ja sticker op de brievenbus heeft zitten. In mijn portiek woning zijn 10 buren. Dus, stel ik u gewoon de vraag: Waarom krijgt mijn buur en ik geen geplastificeerde foldermap meer?

Met vriendelijke groet,
Een lezer.

Gewenste Oplossing:

Toen ik de foldermap kreeg en wel op de zondagavond. Maar nu ben ik helemaal niet meer tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 12 februari 2018 om 11:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Lans,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat de verspreiding van het Spotta folderpakket te wensen heeft overgelaten. Onze excuses daarvoor. Wij hebben de bezorgerscoördinator in uw wijk geïnformeerd en vertrouwen erop dat u in de toekomst het folderpakket weer gewoon op maandag of dinsdag in uw brievenbus ontvangt.

Mocht u in de tussentijd geen aanbieding willen missen, kijk dan op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet en/of smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie. Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of ontvangt u het Spotta folderpakket in de toekomst nog een keer niet of niet op de juiste manier? Laat het ons weten via Spotta.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Spotta

Heeft op 13 februari 2018 om 09:05 geantwoord

Ik ben totaal niet te vrede. Want de reclame start volgens mij op maandag en dat gaat elke week zo door. Dus, ik wil mijn foldermap in het weekend ontvangen.
De hoofdreden die ik daar voor heb is: dat sommige reclamestunts van maandag tot woensdag zijn en mede daardoor vis je wel eens achter het net. Dit is vaker gebeurd, dus vraag ik u: waarom niet in het weekend bezorgen? Want dat is in het verleden ook al gedaan. Ik begrijp niet, waarom dat is veranderd!

Met vriendelijke groet,
A. Lans

Alle klachten die gemeld zijn door andrelans@hotmail.com