Klacht: geen dekking gestolen laptop ondanks aanschaf zekerheidspakket

op 17 juli 2016 over Coolblue in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin van schooljaar 2015/16 een nieuwe laptop voor mijn zoon gekocht omadt dit verplicht is voor de brugklas. Onlangs is laptop op school gestolen. Ik heb aangifte gedaan en beroep gedaan op mijn ‘Zekerheidspakket Laptop Schade + Diefstal’. Coolblue verwijst naar Harmony Financial Services en die keren niet uit omdat verlies en/of tassenrollerij niet gedekt zou zijn (stond in de kleine lettertjes maar heb ik toendertjd niet op gelet en ben er ook niet over geinformeerd.

Gewenste Oplossing:

Als schade wel vergoed zou worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coolblue

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Coolblue in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marc Paul