Klacht: geen contract wel een rekening

op 24 juni 2017 over Versio in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een melding dat ik twee abonnementen zou hebben?
en dat ik binnen 30 dagen moet betalen? ik heb nooit iets besteld of akkoord gegeven bij of naar Versio. ze mailen ook naar een heel oud mail adres en dit klopt gewoon van geen kanten. Nu de vraag hoe kom ik van deze bewering af.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik op een nette manier kan mailen met de help desk maar die komen alleen terug met dat ik moet betalen zonder dat ze vertellen wat ik voor abonnementen dan zou hebben bij hun!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Versio

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Versio nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ventus