Klacht: Geen contact mogelijk, Bestelling niet geleverd

op 09 juli 2019 over Baby-Dump.nl in de categorie Babykleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 25 juni een alecto food processor besteld. Zou vrijdag 5 juli bezorgd worden. zelfs track en trace code gehad maar niet geleverd. contact op genomen maar telefonisch contact is niet mogelijk. op 27 juni heb ik nog maals 2 bestellingen gedaan. 1 daar van is maandag 8 juli bezorgd maar het andere is nogmaals niet geleverd. Ook mijn schoonmoeder heeft vrijdag 5 juli een bestelling gedaan van een box matras en hoes deze zou maandag 8 juli bezorgd worden. Nou je raad het al ook niet geleverd. Heb al meerdere mailtjes verstuurd en zelfs via Facebook een prive bericht gestuurd. meerdere malen telefonisch contact opgenomen. Maar helaas krijg ik niemand te pakke n.

Zo te lezen ben ik niet de enigste, die problemen er mee heeft.

Is er iemand die hier iets meer van af weet?

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik willen weten waar mijn bestelde spullen zijn. Of bij wie ik terecht kan.
En anders wil ik me geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Baby-Dump.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Baby-Dump.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tanja87