Klacht: Geen contact en reactie/ onduidelijk of vlucht bevestigd is

op 04 mei 2017 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi, ik heb 6 tickets geboekt van Amsterdam naar Ibiza en van Ibiza naar Amsterdam. De heenvlucht via Vueling de terugvlucht via Correndon. Beide vluchten zijn bevesitgd door edreams. In mijn account zie ik ook heen en terugvlucht staan. Echter: alleen het geld voor de heenvlucht is afgeschreven. Ik probeer ze al weken te bellen, mailen, facebooken om te horen of de terugvlucht bevestigd is.
Boekingsnummer: 2507518484

Gewenste Oplossing:

Ik wil contact met edreams en weten of ik 6 nieuwe tickets voor de terugvlucht moet boeken. Of hoe ik deze tickets alsnog kan betalen. Ik maak me erg ongerust aangezien ik voor een grote groep heb geboekt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door eDreams in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat eDreams een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

eDreams

Heeft op 18 september 2017 om 13:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Dag Marlies,

Allereerst willen we onze excuses aanbieden voor onze late reactie. We hebben vernomen dat u reeds op 4 mei 2017 geholpen werd door een van onze collega's in verband met de status van uw terugvlucht van Ibiza naar Amsterdam. Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak.

met vriendelijke groeten,

Marjolijn - eDreams Customer Care.

Alle klachten die gemeld zijn door marliesvdm