Klacht: Geen cashback voor Sony TV

op 14 februari 2018 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 29 december 2017 kocht ik Sony TV in Mediamarkt (Ekkersrijt, Eindhoven). De verkoopvoorwaarden vermeldden de prijs van EUR 1227 met EUR 200 cashback. Sony aanvaardde het verzoek op 15 januari 2018 (registrtion # xxxxxxx) maar betaalde het niet. Ik probeerde contact met hen op te nemen via sonypromotie@consumercare.info en via Facebook. Maar de antwoorden zijn onbevredigend.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn cashback van Sony ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door qwer1234