Klacht: Geen bus

op 16 juni 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had graag de bus willen gebruiken voor mijn reis vanad brekelenkampstraat Arnhem naar Kerkstraat ik Lathum. De bus zou om 10.37 aanwezig moeten zijn, maar ik heb sinds 10.32 nog geen bus gezien. Mijn OV9292 applicatie geeft aan dat lijn 26 om 10.36 hier had moeten zijn. Dit is niet het geval en daar baal ik best van. Ik mis namelijk nu mijn afspraak.

Ik meen dat ik wel een bus weg zag rijden toen ik bij de bushalte aankwam, zou het kunnen zijn dat lijn 26, 8 minuten voor op schema lag?

Gewenste Oplossing:

Lijn 26 had op tijd moeten komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 16 juni 2016 om 11:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Maarten,

Ik zie dat lijn 26 door Breng gereden wordt. Wij rijden lijn 27 en lijn 29 van Arnhem naar Doetinchem. Ik zou je willen adviseren om je vraag bij Breng neer te leggen. Hier: http://www.breng.nl/service-en-contact/1202 kun je zien hoe je in contact kunt komen met Breng.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Maarten 2004