Klacht: geen brood en weinig vleeswaren

op 26 december 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik haal 2x in de week bij het Hema filiaal op de Nieuwedijk in Amsterdam brood en vleeswaren en dan verwacht ik ook dat als het filiaal op 2e kerstdag open is dat ook alles leverbaar is. Wat scherts mijn verbazing toe ik vanmiddag om plm. 15:00u kwam er helemaal geen brood was en ook weinig vleeswaren. Maar rond de kerstdagen moeten mensen ook eten en in dit geval kan het ook klanten kosten, Ik heb toen naar een leidinggevende gevraagd en die gaf aan mij niet een bevredigend antwoord

Gewenste Oplossing:

als alles leverbaar is en dat ik een voor mij bevredigend antwoord krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door duitse1herder