Klacht: geen borg terug

op 17 augustus 2016 over Royal Limousine Service in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heel herkenbaar verhaal. Kennis van mij heeft ook een limo gehuurd bij dit bedrijf maar kreeg, ondanks herhaaldelijk verzoek, de borg maar niet terug. Ik kom graag in contact met andere mensen die dat ook hebben meegemaakt. Je kan me mailen op caroberg1980@gmail.com

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Limousine Service

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Limousine Service nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door caroberg