Klacht: geen bezorging

op 27 mei 2016 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede middag, even een kleine terug blik, in februari is er driemaal een bedrag van 15,50 van mijn rekening afgeschreven waarvan ik er 1 heb laten storneren,niet wetende dat je een maand vooruit moet betalen,de telegraaf heeft toen een incasso ingeschakeld heb inmiddels de maand februari betaald met extra incasso kosten,maar inmiddels wel weer tot 10-07- 2016 betaald wat schets mijn verbazing krijg ik vanmorgen geen krant .

Gewenste Oplossing:

Baal als een stekker dat ik met de telegraaf in zee ben gegaan .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Telegraaf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Telegraaf in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Fam Dam