Klacht: Geen bevestiging en tickets ontvangen van eDreams

op 18 december 2017 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 17 december via eDreams 6 tickets geboekt en betaald via IDeal. Ik heb, nu ruim 24 uur later, nog helemaal niets van hen vernomen. Geen bevestiging en genen tickets zoals ze beloven op hun site. Ook de beloofde korting bij betaling via IDeal heb ik niet gekregen. Tot op heden nog geen enkele reactie op mijn mails.

Gewenste Oplossing:

Tickets en korting zsm ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door avanbiljouw@home.nl