Klacht: geen bestelling ontvangen

op 12 juli 2016 over Waparoo in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2juni 2016 een bestelling gedaan en online betaald.Tot aan heden 12juli nog niets ontvangen.Veel mailtjes verstuurd en krijg steeds een standaard mail terug dat mn pakketje waarschijnlijk vertraagd is,???
1x iemand aan de telefoon gehad die kon er niet veel mee zei mijnheer.Vandaag een vage telefoniste aan de lijn die dan maar een terugbel notitie achterliet.Ben beieuwd of ik word terug gebeld.Voor mij geen lazypuma.nl of waparoo meer!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weet of er iets aangedaan is,of nog beter stuur me gewoon de bestelling na.Een serieus mailtje of gesprek lijkt mij op zijn minst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Waparoo over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door christa-66