Klacht: Geen bestelling aangekomen

op 03 mei 2016 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ongeveer 3 weken terug een polo besteld bij elkedagietsleuks.nl. Ik heb hem betaald en vervolgens wachtte ik op een mailtje met een track en trace code maar tevergeefs. Ook is de bestelling tot nu toe niet gekomen en ik denk dat hij ook niet meer komt. Verder heb ik de site meerdere mailtje gestuurd en op geen een mail heb ik reactie gehad. Ik ga nooit meer bij hun bestellen en ik raad het iedereen af.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik mijn geld of polo krijg en hun excuses. Ik wacht het nog even af en dan ga ik aangifte doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Elkedagietsleuks.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Elkedagietsleuks.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Elkedagietsleuks.nl

Heeft op 06 mei 2016 om 14:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Adamsko