Klacht: geen beeld

op 03 juni 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zet gisteren avond de tv op standby en over een kwartier wou ik hem weer aanzetten toen kreeg ik een rood beeld maar wel geluid van alle zenders.Ik heb vanalles geprobeerd maar ik geen normaal beeldscherm meer. Ik hoop dat u dat mij uit kan leggen.

Gewenste Oplossing:

als de televisie het weer normaal doet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dvanderbeek73