Klacht: Geen afmelding bij KPN

op 07 augustus 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

27 Juni is mijn telefoonabonnement beëindigd bij KPN en ben ik klant bij Ziggo.. Internet werd niet opgezegd.(tv abonnement heb ik reeds jaren bij Ziggo). Bij de overname (bij Maxwell Brunssum) hebben ze mij verzekerd dat de afmelding bij KPN door Ziggo zou worden gedaan evenals de installatie. Dat laatste is inderdaad gebeurd. Echter, toen ik met KPN belde over een factuur kreeg ik te horen dat ik niet was afgemeld. Ik heb dat toen meteen gedaan uiteraard. KPN stuurt nu tot en met 4 sept. facturen. Buiten mijn schuld zit ik nu met dubbele kosten.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer u dit alsnog bij KPN voor mij in orde brengt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Alle klachten die gemeld zijn door j19cofr44