Klacht: Geen 5 minuten gratis winkelen voor mij

op 28 maart 2013 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteravond keek ik met mijn twee zonen het pownieuws. Ik zag dat je bij jumbo vijf minuten gratis winkelen kreeg als je uit de kleren ging. Ik ben zelf niet zo rijk en had ook dit ook gedaan, maar ik ben hiervoor niet gevraagt. Ik was gisteren wel bij de opening, ik was er in de middag. ik vind dit erg jammer want in 5 minuten had ik wel boodschappen voor een maand kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

ook de aanbieding om in 5 minuten naakt te winkelen voor gratis spulletjes. ook aanbieden aan andere klanten die daar behoeften aan hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Jumbo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Jumbo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Jumbo

Heeft op 02 april 2013 om 09:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Consument verwezen naar POWnews. Deze zender gaf de 5 minuten gratis winkelen weg.

Alle klachten die gemeld zijn door anitadekoning