Klacht: Geef uw mening over deze HEMA

op 07 augustus 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is onmogelijk om je mening te kunnen geven. Ik ben afgelopen week in de HEMA in Den Haag geweest, ben ook nog plezierig geholpen maar hoe kan ik de vragenlijst invullen. Als je op de internet op vraagt krijg je het niet. Slechte zaak terwijl je als regelmatige bezoeker van de HEMA toch nog je mening wil delen.

Gewenste Oplossing:

Als het toegankelijk is voor iedereen die deelneemt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wendykeereweer@gmail.com