Klacht: Gedwongen bijbetalen van een reeds geboekte en betaalde stoel

op 21 juni 2018 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeerde in te checken op de KL 713 en bij elke stoel van economy class werd ik door een explorer poppetje verplicht een extra optie op een stoel te nemen van 20,- euro of 4000 airmiles. Ik vind dit echt een rare gang van zaken. Ik heb mijn ticket reeds weken van tevoren gekocht en nu eordt ik tijdens het inchecken voor 2 keuzes gesteld waarvan geen van beide voor mij een optie zijn.
Ik wil niet gedwongen worden iets af te moeten nemen. Het moet ten alle tijden een vrije keuze zijn. En dat was het in dit geval absoluut niet, want de computer manipuleert mij door 1 van beide te moeten kiezen.

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn miles terug krijg en kosteloos geupgraded wordt, want ik betaal al zoveel voor alleen een ticket.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]