Klacht: Gear S2 en Gear S

op 24 april 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw,

Ik ben in het bezit een Gear S2 en een kameraad Gear S3 smart watch, echter omdat spraak een sturing in de wereldtalen English (US)- English (UK)- Deutsch -Espanol (europe) Espanol (US latina)- Francais (france)- Italiano – Portugues (brasil) – 2 Aziatische talen, werkt de spraak aansturing in het Nederlands niet, tussen mijn Gear S2 of S3 met mijn Samsung S7 smart Phone, van alles al geprobeerd.
Ik vind het de plicht van Samsung Korea of Samsung Nederland, voor dit ICT probleem een oplossing te zoeken.
Hoogachtend
Jan Luik

Gewenste Oplossing:

Als hierboven genoemde ICT probleem is opgelost, de belangrijkste functie van mijn Gear S2 of S3 werkt nu niet, dat was voor mij de spraak aansturing (in het Nederlands) tussen Gear watches naar mijn samsung S7 Phone, grote teleurstelling
Hoogachtend Jan Luik

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rock-y