Klacht: Geachte jps fabricant

op 21 januari 2014 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop al geruime tijd de bussen van jps daar staat op tot ruim 170 sticks nu dat stond eral op toen er 120 gram inzat maar met deze bussen die nu in de handel zijn met 100 gram kom ik niet verder dan 120 sigaretten zou het niet handig zijn deze verpakking een keer aan te passen 50 sticks minder is toch wel een heel groot verschil

Gewenste Oplossing:

Dat de verpakking aangepast wordt en anders compensatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Canimbenim44