Klacht: Geachte dames en heren

op 25 maart 2013 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van de week kreeg ik een kaart waarop stond ,dat ik 1,08 moet betalen. Ik kon kijken op jullie site om welke post dit gaat,(niet dus). Ik heb een brief gefrankeerd met 2 zegels van 44eurocent, die volgens jullie site nog te gebruiken zijn, terwijl er maar 1 van 1 op hoefde. Dus lijkt mij dit geen reden om 1,08 in rekening te brengen?

Gewenste Oplossing:

Het lijkt mij dat ik niks hoef te betalen ,aangezien er genoeg op zat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PostNL

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van

7 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. Wilt u met ons contact opnemen via Twitter @PostNL , Facebook.com/PostNL of kijk op onze website https://www.postnl.nl. Hier vindt u ook de overige contactgegevens van onze klantenservice.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PostNL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door de-marjan