Klacht: gat in schoenen

op 12 juni 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een anderhalve maand geleden heb ik nike huarrache’s gekocht. Ik heb nog nooit eerder klachten ondervonden met nike producten. Nu merkte ik gister op dat er gaten in de huarrache’s (zie foto) zijn gekomen. Ik heb de schoenen niet zo lang, ik heb ze max 2x in de week aangehad, dus dit kwam onverwachts. Ik vind het niet erg om veel geld te besteden aan nike producten, maar ik verwacht wel kwaliteit voor het bedrag. Vandaar dat ik bij deze contact wil opnemen.

Gewenste Oplossing:

een tegemoetkoming

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door delicroatia