Klacht: Gast krijgt zin niet

op 04 juli 2017 over eet.nu in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gast vindt onze prijzen te duur en meld dat ze vaker bij ons zijn geweest. Aan de kassa maakte ze veel ophef em vervolgens met de chanterende woorden te komen “als ik geen korting krijg schrijf ik een recensie op eet.nu. Vervolgens gaat ze ook nog eens de lezer opjutten

Gewenste Oplossing:

Recencie verwijderen,

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eet.nu

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eet.nu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Heibloem17