Klacht: garantie?? wat is dit????!!!!

op 20 januari 2014 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb februari 2013 een wasmachine van bosch aangekocht en begin december 2013 is de manchet (rubberen band) kapot gegaan! dit zou mij rond de 220 euro kosten terwijl ik ipv 2jgarantie heb bijbetaald voor 5jaar + GRATIS herstelling aan huis! de band zou mij 166 euro kosten en bezoekskosten zijn 59 euro! id dit nog normaal? ik doe mijn bh’s steeds in een bhzakje dat daarvoor diend! ik doe mijn knopen en ritsen altijd dicht en laad mijn wasmachine nooit te vol!!!
dit valt net niet onder garantie!! wat dan wel vraag ik me af?

Gewenste Oplossing:

dat ik dit niet laat maken en de bezoekskosten van 59 euro niet moet betalen omdat ik 5jaar garantie + gratis herstelling aan huis heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bogaertsdebie