Klacht: Gaatjes kleding h en m

op 17 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is nou al de zoveelste keer dat er net na aankoop of net uit de verpakking gaatjes te zien zijn in al minstens 3 shirts van h en m. Ik dacht eerst dat het aan de wasmachine lag, maar vandaag een nieuw shirt besteld half uur aan en zie weer gaatjes, h en m wat is dit voor kwaliteit of hebben jullie motten in het magazijn?? Baal hier enorm van!!

Gewenste Oplossing:

Ik hen tevreden als h en m met een passende oplossing komt voor de 3 shirts waar inmiddels overal gaatjes in zitten en dan heb ik er nog twee dicht in de verpakking kijken hoelang het daarmee duurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kimm99