Klacht: Gaatjes in Nike Tech jasje

op 04 september 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond,

Ik heb voor m’n 2 zonen een Nike Tech pak gekocht op 12 juni in die periode dat t warm weer werd. Een grijze en een zwarte. Nu gaat t om t zwarte jasje daar zit in het boord van de mouw 2 kleine gaatjes en bij z’n rechter zak zit 1 klein gaatje. Mijn zoon heeft hem misschien 3x aangehad en is dus 1x gewassen. Vandaag z’n we er dus achter gekomen en ik dacht ja jeetje dit kan toch niet zo snel, het is nul geen pak suiker wat we gekocht hebben. Bonnetjes heb ik.Dus ik hoop dat jullie n oplossing hebben.

Met vriendelijke groet,

Riana

Gewenste Oplossing:

Als er n oplossing gezocht wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Riana Rooken