Klacht: Gaat niet meer aan

op 28 juni 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb een note 4 en sinds zondag gaat me telefoon niet meer aan ik heb er genoeg geld aan uit gegeven en zou graag willen weten hoe nu verder. Heb heb laten controleren bij één van de aangesloten winkels van.jullie. zouden jullie me aub willen en.kunnen helpen en zou graag een rechtstreekse contact met samsung hoofdkantoor willen hebben . Mvg a.teekens

Gewenste Oplossing:

Ik ben.pas tevreden na dat me telefoon hetweer doet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Luckygrunn