Klacht: Foutieve reparatie

op 22 augustus 2016 over Dynasure in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een samsung galaxy s5 en deze heb ik op reparatiegestuurd door een kapot scherm. 60 euro eigen risico betaald en een nieuw toestel gekregen. dit nieuwe toestel was niet goed. schermrotatie deed het niet en het onderste gedeelte van mijn touchscreen werkte na een week al niet. deze zou ik opnieuw opsturen en zou weer een nieuwe krijgen zonder hier weer 60 euro voor te hoeven betalen.
vervolgens krijg ik een mail dat het buiten de garantievoorwaarden valt en dat ik hem voor ongeveer 250 euro kan laten repareren of gratis afstand kan doen van het toestel.
na veel bellen en klagen zonder resultaat en niemand die wist hoe ze me konden helpen kreeg ik na een tijdje ineens een mail dat mijn toestel klaar was en opgestuurd kon worden. dit tegen een bedrag van 36,40. Na al het gezeik was ik bereid dit te betalen en krijg vervolgens een toestel waar het scherm uit ligt en nog kapotter is dan hoe ik hem heb opgestuurd. ik heb nu dus 96,40 betaald en elke maand 10,95 voor anderhalf jaar lang en heb er werkelijk niks voor teruggekregen. ik ben nog nooit zo erg opgelicht door een bedrijf zoals deze.

Gewenste Oplossing:

ik krijg een nieuw werkend toestel en krijg de 36,40 teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynasure over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Dynasure in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door WoutervandeStraat