Klacht: foute informatie gordijnen

op 02 september 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb verduisterende gordijnen besteld bij hema. Werd erg vriendelijk geholpen. In de zomer vergaten ze ons te berichten dat ze binnen waren, maar goed. DAt kan gebeuren. Nu hangen de gordijnen en blijken ze niet verduisterend te zijn! Ik ga naar de winkel en het enige dat ze mij na 4 dagen willen bieden is 15% van het aankoopbedrag! Ik vind het echt schandalig. Eerst geven ze je foute informatie, betaalt gordijnen en voering en daarna dit. Ben 300 euro armer en baal van de gordijnen die alle licht doorlaten. Hele slechte service vind ik.

Gewenste Oplossing:

Als ze mij wel verduisterende gordijnen aanbieden! En anders minimaal de helft terug betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door biancavanosban