Klacht: Foute informatie

op 18 oktober 2016 over Asus in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn laptop was kapot gegaan en ik heb asus gebeld ze zeiden dat ik het zwlf op kon lossen maar dan gingen al mijn gegevens weg. Dat wou ik niet dus zeiden ze je kan het best naar de winkelier gaan en daar word een gratis backup gemaakt. Dus ik ga naar mediamarkt en daar krijg ik te horen dat het 35,- kostte ik had natuurlijk geen geld bij me want ik ging er van uit dat het gratis was. Maar ik moest wel de bus kosten betalen voor helemaal niets

Gewenste Oplossing:

Of een gratis back up regelen of mijn bus kosten terug(gierig ben ik niet maar ik werk niet en ik ven 14 dus ik kon veel beter met vrienden naar een film gaan)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Asus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Asus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gaith