Klacht: Foute druk

op 11 juli 2017 over Teezily in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn bestelde trui wel gekregen maar met de verkeerde druk erop en al gebelt nemen niet op mail adres kan ik niet vinden alleen de veel gestelde vragen en heb ze een Facebook messenger gestuurd waarbij staat vermeld reageerd normaal gesproken binnen een uur maar is al 3 dagen geleden en geen reactie

Gewenste Oplossing:

Als ik de bestelde sweater krijg zoals hij hoort en niet met een verkeerd woord erop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Teezily

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Teezily nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melissa_schuil