Klacht: Fout in systemen playstation

op 29 september 2016 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren voor 40 euro 4600 FIFA17 punten gekocht.
Na 2 keer een foutmelding te hebben gekregen is het de 3e keer wel gelukt. Later mijn mailbox gecontroleerd en had zag ik dat het 3 maal afgeschreven is. Nu hebben ze van mijn paypal die direct gelinkt is aan de pan store 120 euro afgeschreven (3x 40). Klantenservice gebeld en geven aan niks te kunnen doen omdat het al in het spel zit. Ja.. De volgende ochtend staan de andere 9200 punten er ineens bij (ongebruikt). Slecht behandeld door de klantenservice medewerker die gelijk al erin hamerde dat ik niks terug krijg.

Gewenste Oplossing:

Terugstorten van de 80 euro die afgeschreven is door een foutmelding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeffreyhgk