Klacht: Fout gemaakt bij opzegging tuner

op 31 mei 2021 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik Heb op 27 mei met KPN gebeld dat ik 1 tv tuner wou op zeggen nu hebben we dat netjes per mail gekregen maar we zaten vanmorgen tv te kijken en ineens viel alles uit ik bellen was een netwerkfout alleen gekke is de buren met KPN hadden alles weer gebeld zeggen ze doodleuk dat er een monteur moest komen ondertussen vermoeden wij al dat ze ipv 1 tv ontvanger alles hadden afgesloten eind van de middag nogmaals gebeld en deze persoon zag dit dus ook in nu kunnen ze wel met 1 druk alles uit doen maar aansluiten ho ma aar

Mvg p mertens

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik nu alles weer had en dat ik geen nieuwe aansluitkosten hoef te betalen en 3 maanden geen abonomentskosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pietermertens