Klacht: Fotoboek soft ware voor windows 10

op 19 oktober 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kort en bondig , werkt niet, loopt steeds vast, start niet op van de app.
en als je het wilt laden kan het niet door weet ik veel. Verschijnt een rare tekst. Absolute ramp, ook de clips zijn er niet op vooruit gegaan, zijn gemaakt door en voor een kleuterschool, wat een narigheid. Bladen kunnen niet meer verwisseld worden, terwijl het wel in de beschrijving staat. Vreselijk, vreselijk vreselijk. Ik ben al die weken met 5 bladzijden bezig.. ben er nu maar mee gestopt en moet hiermede even mijn fustratie uiten.

Gewenste Oplossing:

Kan ik niet want het lukt nu nog steeds niet wat ik ook probeer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Glenfinnan