Klacht: Foto op pakje

op 05 juli 2016 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren een pakje jps zwaar gehaald.wij weten als rokers dat je andere schade brengt.maar de foto op mijn pakje vind ik kindermishandeling.een vader met kind op zijn arm die bewust een sigaret bij het kind houden en bewust rook in het in het kind gezicht blaast vind ik kindermishandeling.nog nooit mee gemaakt dat rokers bewust een sigaret en rook in een kind zijn gezicht blaast.dus vind die foto misselijk makend

Gewenste Oplossing:

Als zulke foto's van het pakje word gehaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rolex