Klacht: Folderpakket

op 04 juni 2018 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Het valt mij zeer op dat de bezorger in de wijk burgemeester sevenhovenstraat, reijnderstraat enzovoort in Stadskanaal de pakket folders op de stoepen legt of in de brievenbus doet maar niet door drukt, na hem vriendelijk gevraagd te hebben hier op te willen letten (vorige week) keek hij boos en zei helemaal niets en tot mijn verbazing doet hij dit nu zelfs nog vaker! Dus wat een goed gezicht voor Spotta lijkt me? (Sarcastisch bedoeld)

Ik ben niet een persoon die snel een klacht meld maar eerst het probeert onderling op te lossen, maar als meneer geen gehoor geeft aan tips en sterker nog mij en mijn moeder volstrekt negeert vind ik dit geen klasse.

Gewenste Oplossing:

Kijk maar voor een andere bezorger.
OF de folders niet op de stoep gelegd worden of halverwege in de brievenbus gedaan worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 07 juni 2018 om 09:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Streunding,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat de verspreiding van het Spotta folderpakket te wensen heeft overgelaten. Onze excuses daarvoor. Wij hebben de bezorgerscoördinator in uw wijk geïnformeerd en vertrouwen erop dat u in de toekomst het folderpakket weer gewoon op zondag, maandag of dinsdag in uw brievenbus ontvangt.

Mocht u in de tussentijd geen aanbieding willen missen, kijk dan op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet enof smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie. Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of ontvangt u het Spotta folderpakket in de toekomst nog een keer niet of niet op de juiste manier? Laat het ons weten via Spotta.nlklantenservice.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Spotta

Alle klachten die gemeld zijn door MellanieS